One stop shopping!

Voor al uw transferlinten

Citizen ttr bij TTR Winkel

Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Citizen ttr transferlint met uitstekende afdrukkwaliteit, snel geleverd! 

Citizen ttr transferlint speciaal geschikt voor uw printer? Thermal transfer lint met uitstekende afdrukkwaliteit? Snel uit voorraad bij u thuis of in uw winkel geleverd? Supply Service B.V. is leverancier van verschillende soorten en maten thermal transferlinten voor vrijwel iedere printer. Wij staan bekend om onze:

Via onze overzichtelijke webshop kunt u gemakkelijk en snel het juiste Citizen ttr lint bestellen. Liever eerst contact? Uw bestellingen kunnen ook telefonisch, of per e-mail worden gedaan. Naast Citizen bieden wij nog andere merken aan. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. 

Citizen ttr transfer linten 

Afhankelijk van de soort printer is er bij ons keuze uit diverse Citizen ttr Transfer linten. Zo hebben wij Resin, Wax en Wax Resin. Lint nodig waarop de tekst lang leesbaar moet blijven? Kies dan voor lint met veel hars (resin). Resin bevat de meeste hars wat zorgt voor een hoge kras- en veegbescherming. Zelfs wanneer het in contact komt met hoge temperaturen en/of chemische vloeistoffen! Is de hoeveelheid Resin niet van belang? Gaat u liever voor een kostenefficiënte optie? Dan is ttr Wax een prima keuze. Op onze website treft u meer informatie over de eigenschappen en verschillen.

Thermische inktlinten (thermal transfer ribbons)

Citizen ttr zijn kostenbesparende en efficiënte thermische inktlinten die veelal ingezet worden voor het etiketteren binnen de detailhandel en pharmacie. Denk hierbij aan verzending, opslag, barcode labels en nog veel meer. Heeft u interesse? Via onze webshop kunnen we snel op uw behoefte inspelen. Maak gebruik van de gemakkelijke transfer lint zoeker of bekijk het complete assortiment. Ons doel is het snel leveren van de beste kwaliteit thermische inktlinten. Dit doen wij met passie en plezier. 

Heeft u een specifieke vraag of wens? Onze klantenservice is op verschillende manieren gemakkelijk bereikbaar! 

Vind uw transferlint

Maak de keuzes die u weet en krijg producten te zien die relevant zijn op uw zoekopdracht. Indien u een keuze niet weet kunt u deze leeg laten.

Telefonische ondersteuning nodig?
Tekst over ttrwinkel.nl

TTR Winkel hét online adres voor transferlint

Na jarenlange ervaring op het gebied van etiketten en transferlinten zien wij regelmatig dat er nog weleens een verkeerde keuze van transfer linten wordt gemaakt in combinatie met het te be-printen materiaal. 

Bijvoorbeeld men kiest een wax lint om een kunststof etiket te beprinten, de print ziet er in eerste instantie misschien redelijk uit, echter de geprinte tekst kunt u er met uw duim gemakkelijk vanaf vegen. Dat is niet handig als er essentiële informatie op wordt vermeld zoals ingrediënten en een houdbaarheidsdatum, helaas zien wij dit maar al te vaak. Uiteindelijk zal dit leiden tot hoge kosten, veel frustratie en ontevreden afnemers. Wanneer u direct de juiste keuze kunt maken zal uw product er tiptop uitzien, uw klanten zullen tevreden zijn en uw product regelmatig blijven afnemen en wellicht het assortiment uitbreiden omdat u alles goed voor elkaar heeft zoals het hoort. 

Advies, antwoorden en informatie over ttr linten

Wij zijn van mening dat u als klant goede informatie moet hebben zodat u een goed eindproduct kunt afleveren, daarom hebben wij in onze shop zoveel mogelijk informatie voor u betreffende kwaliteiten en specificaties van onze ttr linten. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch adviseren, bel gerust +31 (0)33 4681342 of stuur een email naar info@ttrwinkel.nl

Transferlint in elke breedte en lengte

Wij hebben op deze site de meest voorkomende breedte- en lengtematen van transferlinten vermeld, maar wij kunnen op uw verzoek de door u gevraagde breedte en lengte ook aanbieden. (Custom-made) en zo nodig toevoegen aan de juiste categorie in onze shop zodat deze voor u snel weer te terug te vinden zal zijn bij een volgende bestelling. Wij kunnen ttr in de breedte tot op de millimeter nauwkeurig produceren. Ook de lengte passen wij aan op de specificatie van uw apparaat. U hoeft dan niet onnodig vaak thermal transfer linten te wisselen en is er ook geen verspilling van materialen, dit bespaart u veel tijd en geld.

Wij gaan ervan uit dat u, met de duidelijke structuur en uitleg over ttr linten in onze shop, de juiste keuze kunt maken. Wij staan altijd open voor verbetering, wij vernemen graag van u als u vindt dat er verbeter punten zijn. 

De prijzen vermeld in deze webshop zijn op basis van "per rol" of "per doos". Indien u grotere aantallen wenst af te nemen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via mail info@ttrwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0)33 4681342.

 

 

ttrwinkel.nl logo
ttrwinkel.nl

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Zoek uw product

Etiketten aanvragen

Printer
Etiket
Uw gegevens

Maat aanvragen

Maat
Uw gegevens
Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Betaalmogelijkheden bij ttrwinkel.nl

© Copyright 2021 ttrwinkel.nl - Powered by Designpro.nl | Z-IM