One stop shopping!

Voor al uw transferlinten

TTR lint Resin bij de TTR Winkel

Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Resin ttr bestelt u bij TTR Winkel voor het beste printresultaat TTR Winkel TTR Resin

Resin ttr voor het beste printresultaat? De scherpste prijs voor de beste kwaliteit? Dat vindt u bij ttrwinkel van Supply Service B.V. Supply Service B.V. levert al vele jaren vrijwel alle soorten en maten thermal transferlinten voor iedere printer. Zowel bedrijven uit de detailhandel, Pharmacie en de consument kunnen bij ons terecht om linten uit voorraad te bestellen. Het beste printresultaat zorgt voor een duidelijke bedrukking. Om dit te kunnen realiseren moet het lint passen bij de printer. Daarnaast is de kwaliteit van belang. Welk lint het beste aansluit bij uw situatie vertellen wij u graag. Dit is namelijk afhankelijk van de printer. Ook de omstandigheden en het materiaal is bepalend. Zo is Resin ttr geschikt voor een etiket of verpakking wat langdurig leesbaar moet blijven of in contact komt chemische vloeistoffen of hoge temperaturen. Benieuwd naar de categorieën? Bekijk onze website.

Resin ttr en andere soorten transferlint 

Via onze webshop kunt u verschillende soorten transfer lint bestellen. Deze zijn in vrijwel alle maten leverbaar, geschikt voor diverse printers. Naast de ruime keuze en voorraad maakt onze service ons bedrijf bijzonder. Wij bieden persoonlijke service en advies op maat. Graag denken wij mee over de beste oplossing. Besteld u grotere aantallen? Dan kunnen wij u een nog scherpere offerte aanbieden. Bestellingen kunnen gemakkelijk via onze webshop gedaan worden. Telefonisch of per e-mail is uiteraard ook mogelijk! 

Resin ttr voor verschillende printers

In ons assortiment treft u Resin ttr lint voor verschillende printers. Resin bevat de volgende kenmerken:

  • Duurzaam
  • Sterk
  • Geschikt voor medische toepassingen
  • Flexibel 
  • Hoge veeg- en krasbescherming
  • Bestand tegen chemische vloeistoffen 

Kies voor de juiste label-lint verhouding voor een optimale afdruk. Voorkom vlekken en/of het gemakkelijk afvegen van de afdruk en laat u adviseren. Door onze kennis, ervaring en eerlijk advies verzekeren wij u van de beste kwaliteit transfer lint. 
 

Vind uw transferlint

Maak de keuzes die u weet en krijg producten te zien die relevant zijn op uw zoekopdracht. Indien u een keuze niet weet kunt u deze leeg laten.

Telefonische ondersteuning nodig?
Tekst over ttrwinkel.nl

TTR Winkel hét online adres voor transferlint

Na jarenlange ervaring op het gebied van etiketten en transferlinten zien wij regelmatig dat er nog weleens een verkeerde keuze van transfer linten wordt gemaakt in combinatie met het te be-printen materiaal. 

Bijvoorbeeld men kiest een wax lint om een kunststof etiket te beprinten, de print ziet er in eerste instantie misschien redelijk uit, echter de geprinte tekst kunt u er met uw duim gemakkelijk vanaf vegen. Dat is niet handig als er essentiële informatie op wordt vermeld zoals ingrediënten en een houdbaarheidsdatum, helaas zien wij dit maar al te vaak. Uiteindelijk zal dit leiden tot hoge kosten, veel frustratie en ontevreden afnemers. Wanneer u direct de juiste keuze kunt maken zal uw product er tiptop uitzien, uw klanten zullen tevreden zijn en uw product regelmatig blijven afnemen en wellicht het assortiment uitbreiden omdat u alles goed voor elkaar heeft zoals het hoort. 

Advies, antwoorden en informatie over ttr linten

Wij zijn van mening dat u als klant goede informatie moet hebben zodat u een goed eindproduct kunt afleveren, daarom hebben wij in onze shop zoveel mogelijk informatie voor u betreffende kwaliteiten en specificaties van onze ttr linten. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch adviseren, bel gerust +31 (0)33 4681342 of stuur een email naar info@ttrwinkel.nl

Transferlint in elke breedte en lengte

Wij hebben op deze site de meest voorkomende breedte- en lengtematen van transferlinten vermeld, maar wij kunnen op uw verzoek de door u gevraagde breedte en lengte ook aanbieden. (Custom-made) en zo nodig toevoegen aan de juiste categorie in onze shop zodat deze voor u snel weer te terug te vinden zal zijn bij een volgende bestelling. Wij kunnen ttr in de breedte tot op de millimeter nauwkeurig produceren. Ook de lengte passen wij aan op de specificatie van uw apparaat. U hoeft dan niet onnodig vaak thermal transfer linten te wisselen en is er ook geen verspilling van materialen, dit bespaart u veel tijd en geld.

Wij gaan ervan uit dat u, met de duidelijke structuur en uitleg over ttr linten in onze shop, de juiste keuze kunt maken. Wij staan altijd open voor verbetering, wij vernemen graag van u als u vindt dat er verbeter punten zijn. 

De prijzen vermeld in deze webshop zijn op basis van "per rol" of "per doos". Indien u grotere aantallen wenst af te nemen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via mail info@ttrwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0)33 4681342.

 

 

ttrwinkel.nl logo
ttrwinkel.nl

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Zoek uw product

Etiketten aanvragen

Printer
Etiket
Uw gegevens

Maat aanvragen

Maat
Uw gegevens
Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Betaalmogelijkheden bij ttrwinkel.nl

© Copyright 2021 ttrwinkel.nl - Powered by Designpro.nl | Z-IM