One stop shopping!

Voor al uw transferlinten

TSC ttr bij de TTR Winkel

Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

TSC ttr in alle soorten bij de ttrwinkel 

TSC ttr is de voeding van uw TSC printer. 

Met de verschillende thermal transfer ribbons die u in onze collectie vindt, print u de scherpste en sterkste labels.

Wij bieden ttr voor elke TSC printer, zo ook voor de:

  • MB240T
  • MB340
  • TA210
  • TE210
  • TC300
  • TT
  • TTP-241M PRO
  • En meer

TSC ttr koopt u bij de ttrwinkel. In onze webshop vindt u altijd het thermal lint van TSC dat u zoekt! U navigeert namelijk eenvoudig door de collectie met behulp van onze transfer lint zoeker. U geeft het merk, type printer en soort lint naar wens in. Vervolgens komt u uit op alle linten die van toepassing zijn op uw zoekopdracht.

Zo heeft u voor TSC ttr van wax voor de printer TT keuze uit meer dan 20 soorten transferlint. Onze linten worden geleverd op rollen van 300 of 450 meter en in de iedere breedte. U kunt ook altijd een voorkeur maat voor het TSC ttr aanvragen. 

TSC ttr van wax bij de ttrwinkel

Kies voor TSC ttr wax voor de meest budgetvriendelijke optie. Lint van dit materiaal biedt het te printen label, minder bescherming tegen chemicaliën. Wel is het bestand tegen vegen en krassen. Met ttr wax is het mogelijk om te printen op onder andere papieren labels. Daarom wordt er in de retail branches vaak gekozen voor wax lint.

Alle TSC ttr Resin in onze collectie

TSC transfer lint Resin is het duurdere maar sterkere broertje van het transferlint wax. Sommige Resin transfer linten zijn namelijk bestand tegen chemicaliën, hoge temperaturen en stoom. TSC ttr Resin wordt dan ook veel gebruikt in branches waar de geprinte etiketten temperatuurschommelingen en chemische stoffen moeten trotseren. Wilt u polyethyleen, polyester of polypropyleen etiketten printen? Dan is het Thermal transfer lint Resin het lint voor u.
TSC ttr van wax én Resin in alle formaten

Hoewel TSC ttr altijd én Resin en Wax zal bevatten, is er naast de eerder genoemde groepen, waarin of het ene of het andere materiaal overheerst, ook een groep waarin beide bestandsdelen nagenoeg gelijk zijn vertegenwoordigd noemt men Wax Resin. Wax in iets grotere maten dan Resin. 
Hoe hoger de kans dat het geprinte etiket met TSC lint beschadigd kan raken, hoe meer Resin nodig is in het transfer lint om het etiket netjes te houden.

Bent u nog niet zeker welk TSC ttr bij uw etiketten past? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor advies. 
 

Vind uw transferlint

Maak de keuzes die u weet en krijg producten te zien die relevant zijn op uw zoekopdracht. Indien u een keuze niet weet kunt u deze leeg laten.

Telefonische ondersteuning nodig?
Tekst over ttrwinkel.nl

TTR Winkel hét online adres voor transferlint

Na jarenlange ervaring op het gebied van etiketten en transferlinten zien wij regelmatig dat er nog weleens een verkeerde keuze van transfer linten wordt gemaakt in combinatie met het te be-printen materiaal. 

Bijvoorbeeld men kiest een wax lint om een kunststof etiket te beprinten, de print ziet er in eerste instantie misschien redelijk uit, echter de geprinte tekst kunt u er met uw duim gemakkelijk vanaf vegen. Dat is niet handig als er essentiële informatie op wordt vermeld zoals ingrediënten en een houdbaarheidsdatum, helaas zien wij dit maar al te vaak. Uiteindelijk zal dit leiden tot hoge kosten, veel frustratie en ontevreden afnemers. Wanneer u direct de juiste keuze kunt maken zal uw product er tiptop uitzien, uw klanten zullen tevreden zijn en uw product regelmatig blijven afnemen en wellicht het assortiment uitbreiden omdat u alles goed voor elkaar heeft zoals het hoort. 

Advies, antwoorden en informatie over ttr linten

Wij zijn van mening dat u als klant goede informatie moet hebben zodat u een goed eindproduct kunt afleveren, daarom hebben wij in onze shop zoveel mogelijk informatie voor u betreffende kwaliteiten en specificaties van onze ttr linten. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch adviseren, bel gerust +31 (0)33 4681342 of stuur een email naar info@ttrwinkel.nl

Transferlint in elke breedte en lengte

Wij hebben op deze site de meest voorkomende breedte- en lengtematen van transferlinten vermeld, maar wij kunnen op uw verzoek de door u gevraagde breedte en lengte ook aanbieden. (Custom-made) en zo nodig toevoegen aan de juiste categorie in onze shop zodat deze voor u snel weer te terug te vinden zal zijn bij een volgende bestelling. Wij kunnen ttr in de breedte tot op de millimeter nauwkeurig produceren. Ook de lengte passen wij aan op de specificatie van uw apparaat. U hoeft dan niet onnodig vaak thermal transfer linten te wisselen en is er ook geen verspilling van materialen, dit bespaart u veel tijd en geld.

Wij gaan ervan uit dat u, met de duidelijke structuur en uitleg over ttr linten in onze shop, de juiste keuze kunt maken. Wij staan altijd open voor verbetering, wij vernemen graag van u als u vindt dat er verbeter punten zijn. 

De prijzen vermeld in deze webshop zijn op basis van "per rol" of "per doos". Indien u grotere aantallen wenst af te nemen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via mail info@ttrwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0)33 4681342.

 

 

ttrwinkel.nl logo
ttrwinkel.nl

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Zoek uw product

Etiketten aanvragen

Printer
Etiket
Uw gegevens

Maat aanvragen

Maat
Uw gegevens
Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Betaalmogelijkheden bij ttrwinkel.nl

© Copyright 2022 ttrwinkel.nl - Powered by Designpro.nl | Z-IM