One stop shopping!

Voor al uw transferlinten

Wax ttr bij de TTR winkel

Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Wax ttr voor papieren etiketten van hoog niveauTTR wax ttr

Wax ttr is de juiste keuze thermal transferlint wanneer u mooie en scherpe etiketten wilt printen.

Wax ttr wordt voor papieren etiketten ingezet.

Wanneer u een papieren etiket wilt printen op hoog niveau, is transfer lint van wax de keuze voor u! Klanten van de ttrwinkel uit de Retail- en magazijnbranches kiezen vaak voor wax ttr uit onze collectie. De etiketten hoeven in deze bedrijfstakken vaak geen schommelingen in temperatuur te voorduren maar moeten wel in grote getalen geprint worden.

Voordelen van transfer lint van wax op een rij:

  • Print op hoogwaardige niveau
  • Bestand tegen vegen en krassen
  • Budget vriendelijke keuze
  • Benodigd lage printenergie
  • Wax ttr voor uw printer merk en type!

Bij de aanschaf van wax ttr moet u goed op het merk en type printer letten. Welk model gebruikt u voor het printen van etiketten met een wax hechtlaag? Misschien gebruikt u wel de TSC MB340, of de Zebra Z4M? Elke printer benodigd zijn eigen transfer lint. Bij de ttrwinkel vindt u linten voor TSC, Zebra en  Citizen en overige merken.

Bij de ttr winkel vindt u verschillende soorten ttr. Wij leveren de linten in rollen van 300 / 450 / 600 meter afhankelijk voor welke type printer. Verder zijn de linten in iedere breedte verkrijgbaar. Zoekt u een specifieke afmeting? U kunt ook kiezen voor wax ttr op maat. 

Waarom wax ttr bij de ttrwinkel bestellen?

Wax ttr bestelt u via de webshop van de ttrwinkel. De naam zegt het al, onze winkel levert puur en alleen de beste transfer linten. Daarbij zijn wij service gericht.

Deze service komt tot uiting met onze tool. Bij de ttrwinkel vindt u namelijk eenvoudig het lint voor uw printer door de zoekmachine optie in onze webshop! Deze selecteert lint op merk, type printer en materiaal! Binnen enkele seconden vindt u de juiste wax ttr opties!
Daarbij weten wij alles over de type ttr linten en bijbehorende printers. U kunt met vragen dan altijd bij ons terecht.

Snel aan de slag met het printen van uw etiketten, kaartjes en labels met het juiste wax ttr? Zoek en vind snel uw wax transferlint en wij leveren deze snel af op uw locatie.

Vind uw transferlint

Maak de keuzes die u weet en krijg producten te zien die relevant zijn op uw zoekopdracht. Indien u een keuze niet weet kunt u deze leeg laten.

Telefonische ondersteuning nodig?
Tekst over ttrwinkel.nl

TTR Winkel hét online adres voor transferlint

Na jarenlange ervaring op het gebied van etiketten en transferlinten zien wij regelmatig dat er nog weleens een verkeerde keuze van transfer linten wordt gemaakt in combinatie met het te be-printen materiaal. 

Bijvoorbeeld men kiest een wax lint om een kunststof etiket te beprinten, de print ziet er in eerste instantie misschien redelijk uit, echter de geprinte tekst kunt u er met uw duim gemakkelijk vanaf vegen. Dat is niet handig als er essentiële informatie op wordt vermeld zoals ingrediënten en een houdbaarheidsdatum, helaas zien wij dit maar al te vaak. Uiteindelijk zal dit leiden tot hoge kosten, veel frustratie en ontevreden afnemers. Wanneer u direct de juiste keuze kunt maken zal uw product er tiptop uitzien, uw klanten zullen tevreden zijn en uw product regelmatig blijven afnemen en wellicht het assortiment uitbreiden omdat u alles goed voor elkaar heeft zoals het hoort. 

Advies, antwoorden en informatie over ttr linten

Wij zijn van mening dat u als klant goede informatie moet hebben zodat u een goed eindproduct kunt afleveren, daarom hebben wij in onze shop zoveel mogelijk informatie voor u betreffende kwaliteiten en specificaties van onze ttr linten. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch adviseren, bel gerust +31 (0)33 4681342 of stuur een email naar info@ttrwinkel.nl

Transferlint in elke breedte en lengte

Wij hebben op deze site de meest voorkomende breedte- en lengtematen van transferlinten vermeld, maar wij kunnen op uw verzoek de door u gevraagde breedte en lengte ook aanbieden. (Custom-made) en zo nodig toevoegen aan de juiste categorie in onze shop zodat deze voor u snel weer te terug te vinden zal zijn bij een volgende bestelling. Wij kunnen ttr in de breedte tot op de millimeter nauwkeurig produceren. Ook de lengte passen wij aan op de specificatie van uw apparaat. U hoeft dan niet onnodig vaak thermal transfer linten te wisselen en is er ook geen verspilling van materialen, dit bespaart u veel tijd en geld.

Wij gaan ervan uit dat u, met de duidelijke structuur en uitleg over ttr linten in onze shop, de juiste keuze kunt maken. Wij staan altijd open voor verbetering, wij vernemen graag van u als u vindt dat er verbeter punten zijn. 

De prijzen vermeld in deze webshop zijn op basis van "per rol" of "per doos". Indien u grotere aantallen wenst af te nemen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via mail info@ttrwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0)33 4681342.

 

 

ttrwinkel.nl logo
ttrwinkel.nl

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Zoek uw product

Etiketten aanvragen

Printer
Etiket
Uw gegevens

Maat aanvragen

Maat
Uw gegevens
Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Betaalmogelijkheden bij ttrwinkel.nl

© Copyright 2021 ttrwinkel.nl - Powered by Designpro.nl | Z-IM