One stop shopping!

Voor al uw transferlinten

Wax/ Resin ttr bestellen bij TTR Winkel

Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Wax/ Resin ttr bestellen bij TTR WinkelTTR Winkel | Wax/Resin ttr

Het juiste wax/resin ttr bestelt u eenvoudig via de webshop van Supply Service. In onze webshop vindt u namelijk alle soorten ttr. Of u nu transferlint zoekt voor uw printer van Zebra, Citizen of TSC. Via de filter in de webshop filtert u snel naar het benodigde transfer lint voor uw labels. Handmatig zoeken is namelijk lastig in de grote collectie transferlinten van de TTR Winkel. We hebben namelijk thermal transferlint op voorraad voor onder andere:

  • TSC MB240
  • TSC TA310
  • Zebra 140Xi4
  • Zebra Z6M
  • Citizen CL-S631

En nog zo een 65 andere printers! 

Wax/Resin ttr voor sterke labels en etiketten

Wax/Resin ttr is transferlint waarin beide materialen zijn verwerkt. Door beide bekende materialen te combineren wordt een lint gecreëerd waarmee op een normaal energielevel etiketten geproduceerd kunnen worden. De labels van Wax/Resin ttr zijn daarbij ook nog beter beschermd tegen krassen, vegen en vlekken. Wat toch zonde is van een label voor uw producten, niet alleen ziet dat er minder mooi uit, ook kan het bijzonder onpraktisch zijn als een streepjescode is uitgevaagd.

Daarbij komt dat Resin vaak overheerst in dit gecombineerde transfer lint, wat betekent dat de labels die u met Wax/ Resin thermal transferlint maakt ook licht bestand zijn tegen oliën en chemicaliën. 

Wax/Resin transferlint bestellen in de TTR Winkel

De TTR Winkel heeft niet alleen genoeg keuze uit de meest uiteenlopende en specifieke ttr linten, ook hebben wij een grote voorraad voor u klaar liggen. Dit zorgt ervoor dat wij snel en genoeg lint kunnen leveren. Welke aantallen wax/resin lint u ook zoekt, TTR Winkel levert deze bij u op locatie. 

Zoekt u een andere maat dan dat wij in onze winkel hebben staan? Neem dan contact op met onze collega’s. Wij leveren namelijk ook ttr lint op maat. Dit doen wij zowel voor Wax/Resin lint, maar ook voor Wax of Resin ttr los.
 

Vind uw transferlint

Maak de keuzes die u weet en krijg producten te zien die relevant zijn op uw zoekopdracht. Indien u een keuze niet weet kunt u deze leeg laten.

Telefonische ondersteuning nodig?
Tekst over ttrwinkel.nl

TTR Winkel hét online adres voor transferlint

Na jarenlange ervaring op het gebied van etiketten en transferlinten zien wij regelmatig dat er nog weleens een verkeerde keuze van transfer linten wordt gemaakt in combinatie met het te be-printen materiaal. 

Bijvoorbeeld men kiest een wax lint om een kunststof etiket te beprinten, de print ziet er in eerste instantie misschien redelijk uit, echter de geprinte tekst kunt u er met uw duim gemakkelijk vanaf vegen. Dat is niet handig als er essentiële informatie op wordt vermeld zoals ingrediënten en een houdbaarheidsdatum, helaas zien wij dit maar al te vaak. Uiteindelijk zal dit leiden tot hoge kosten, veel frustratie en ontevreden afnemers. Wanneer u direct de juiste keuze kunt maken zal uw product er tiptop uitzien, uw klanten zullen tevreden zijn en uw product regelmatig blijven afnemen en wellicht het assortiment uitbreiden omdat u alles goed voor elkaar heeft zoals het hoort. 

Advies, antwoorden en informatie over ttr linten

Wij zijn van mening dat u als klant goede informatie moet hebben zodat u een goed eindproduct kunt afleveren, daarom hebben wij in onze shop zoveel mogelijk informatie voor u betreffende kwaliteiten en specificaties van onze ttr linten. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch adviseren, bel gerust +31 (0)33 4681342 of stuur een email naar info@ttrwinkel.nl

Transferlint in elke breedte en lengte

Wij hebben op deze site de meest voorkomende breedte- en lengtematen van transferlinten vermeld, maar wij kunnen op uw verzoek de door u gevraagde breedte en lengte ook aanbieden. (Custom-made) en zo nodig toevoegen aan de juiste categorie in onze shop zodat deze voor u snel weer te terug te vinden zal zijn bij een volgende bestelling. Wij kunnen ttr in de breedte tot op de millimeter nauwkeurig produceren. Ook de lengte passen wij aan op de specificatie van uw apparaat. U hoeft dan niet onnodig vaak thermal transfer linten te wisselen en is er ook geen verspilling van materialen, dit bespaart u veel tijd en geld.

Wij gaan ervan uit dat u, met de duidelijke structuur en uitleg over ttr linten in onze shop, de juiste keuze kunt maken. Wij staan altijd open voor verbetering, wij vernemen graag van u als u vindt dat er verbeter punten zijn. 

De prijzen vermeld in deze webshop zijn op basis van "per rol" of "per doos". Indien u grotere aantallen wenst af te nemen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via mail info@ttrwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0)33 4681342.

 

 

ttrwinkel.nl logo
ttrwinkel.nl

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Zoek uw product

Etiketten aanvragen

Printer
Etiket
Uw gegevens

Maat aanvragen

Maat
Uw gegevens
Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Betaalmogelijkheden bij ttrwinkel.nl

© Copyright 2021 ttrwinkel.nl - Powered by Designpro.nl | Z-IM