One stop shopping!

Voor al uw transferlinten

Zebra ttr van de online bij TTR Winkel

Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Zebra ttr transfer lint voor de beste afdruk 

Zebra ttr transfer lint in het door u gewenste formaat? Speciaal geschikt voor uw labelprinter? Specifiek opzoek naar lint zoals zebra gk420d?  Dan is een bezoekje aan trrwinkel de webshop van Supply Service B.V. beslist de moeite waard! Via de gemakkelijke zoekfunctie op onze nieuwe website kunt u gericht zoeken op merk, type printer en soort lint. Voor het printen van een goede afdruk is de keuze voor het juiste lint van belang. Mocht u niet de juiste verhouding hebben tussen het lint, etiket en printer zult u dit terugzien in de kwaliteit van de afdruk. Een vlekkerig of gemakkelijk afveegbaar resultaat. Wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij geven advies op maat om tot een zeer goede oplossing te komen, passend bij uw etiketteerwens. 

Zebra ttr geschikt voor uw etiketteerwens 

Transferlint kiezen is afhankelijk van het materiaal dat geprint moet worden. Mocht u thermal transferlint willen bestellen van het merk Zebra ttr kunt u kiezen uit: 

De Resin inktlinten bevatten veel hars. Hierdoor zijn ze krasbestendig en bieden ze een hoge hechting. Indien u etiketten wilt maken die te maken krijgen met extreme omstandigheden raden wij deze variant beslist aan. Langdurige leesbaarheid is gegarandeerd! De wax inktlinten zijn geschikt voor de droge omgevingen. Ze bieden een prima afdruk voor bijvoorbeeld post. Lint nodig voor afdrukken die tegen een stootje moeten kunnen? De combinatie van wax en Resin (wax resin) wordt het meest gebruikt op glans gecoat papieren etiketten en gecoat synthetische etiketten.

Zebra ttr voor label printen

Zebra ttr voor label printen? Supply Service B.V. biedt de beste kwaliteit voor elke printer! Zowel de meest gangbare maten als afwijkende varianten zijn bij ons verkrijgbaar. Ook het populaire zebra gk420d transferlint vindt u in onze webshop. Met onze kennis, scherpe prijzen, snelle levering en fijne klantenservice onderscheiden wij ons in deze markt. Graag creëren we de beste omstandigheden voor onze klanten om snel en gemakkelijk over de juiste producten te beschikken. 

Vind uw transferlint

Maak de keuzes die u weet en krijg producten te zien die relevant zijn op uw zoekopdracht. Indien u een keuze niet weet kunt u deze leeg laten.

Telefonische ondersteuning nodig?
Tekst over ttrwinkel.nl

TTR Winkel hét online adres voor transferlint

Na jarenlange ervaring op het gebied van etiketten en transferlinten zien wij regelmatig dat er nog weleens een verkeerde keuze van transfer linten wordt gemaakt in combinatie met het te be-printen materiaal. 

Bijvoorbeeld men kiest een wax lint om een kunststof etiket te beprinten, de print ziet er in eerste instantie misschien redelijk uit, echter de geprinte tekst kunt u er met uw duim gemakkelijk vanaf vegen. Dat is niet handig als er essentiële informatie op wordt vermeld zoals ingrediënten en een houdbaarheidsdatum, helaas zien wij dit maar al te vaak. Uiteindelijk zal dit leiden tot hoge kosten, veel frustratie en ontevreden afnemers. Wanneer u direct de juiste keuze kunt maken zal uw product er tiptop uitzien, uw klanten zullen tevreden zijn en uw product regelmatig blijven afnemen en wellicht het assortiment uitbreiden omdat u alles goed voor elkaar heeft zoals het hoort. 

Advies, antwoorden en informatie over ttr linten

Wij zijn van mening dat u als klant goede informatie moet hebben zodat u een goed eindproduct kunt afleveren, daarom hebben wij in onze shop zoveel mogelijk informatie voor u betreffende kwaliteiten en specificaties van onze ttr linten. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch adviseren, bel gerust +31 (0)33 4681342 of stuur een email naar info@ttrwinkel.nl

Transferlint in elke breedte en lengte

Wij hebben op deze site de meest voorkomende breedte- en lengtematen van transferlinten vermeld, maar wij kunnen op uw verzoek de door u gevraagde breedte en lengte ook aanbieden. (Custom-made) en zo nodig toevoegen aan de juiste categorie in onze shop zodat deze voor u snel weer te terug te vinden zal zijn bij een volgende bestelling. Wij kunnen ttr in de breedte tot op de millimeter nauwkeurig produceren. Ook de lengte passen wij aan op de specificatie van uw apparaat. U hoeft dan niet onnodig vaak thermal transfer linten te wisselen en is er ook geen verspilling van materialen, dit bespaart u veel tijd en geld.

Wij gaan ervan uit dat u, met de duidelijke structuur en uitleg over ttr linten in onze shop, de juiste keuze kunt maken. Wij staan altijd open voor verbetering, wij vernemen graag van u als u vindt dat er verbeter punten zijn. 

De prijzen vermeld in deze webshop zijn op basis van "per rol" of "per doos". Indien u grotere aantallen wenst af te nemen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via mail info@ttrwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0)33 4681342.

 

 

ttrwinkel.nl logo
ttrwinkel.nl

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Zoek uw product

Etiketten aanvragen

Printer
Etiket
Uw gegevens

Maat aanvragen

Maat
Uw gegevens
Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag op weg!

Betaalmogelijkheden bij ttrwinkel.nl

© Copyright 2021 ttrwinkel.nl - Powered by Designpro.nl | Z-IM